esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Planifica la visita

El MATBC programa al llarg de l’any un seguit d’activitats i experiències entorn les exposicions així com el patrimoni natural i arquitectònic de l’entorn. Aquestes experiències estan pensades per a tot tipus de públic, des dels més petits fins a grups o públic adult, i compten amb guies o monitors especialitzat en l’acompanyament.

Totes les visites s’ofereixen en idiomes prèvia reserva.

Descarrega’t el tríptic del museu AQUÍ!

Visita individual

En horari d’obertura del museu es pot fer una visita lliure per les diferents sales d’exposicions i el jardí de plantes remeieres del MATBC

A més, oferim diferents visites guiades gratuïtes a l’exposició de la planta baixa cada diumenge a les 12h i a tot el museu l’últim diumenge de mes.

Visita en grup

VISITA EL MUSEU

Podeu fer una visita lliure o guiada a les sales del museu, ubicat al Casal de Cultura Dr. Daurella, antiga casa d’estiueig de la família Daurella, i que acull la farmàcia del S.XVIII i la col.lecció del seu creador, Tomàs Balvey i Bas (1954-1865), últim apotecari d’una antiga nissaga documentada a Cardedeu des de 1664.

COMPLETA LA VISITA AMB LA RUTA RASPALL:
MODERNISME D’ESTIUEIG A CARDEDEU

Descobreix, tot passejant, l’arquitectura pensada i feta per a l’estiueig: des de les cases i torres envoltades de jardí, fins a l’arquitectura civil amb parcs, fonts i dissenys urbanístics. I alhora conèixer l’obra de l’arquitecte vallesà Manuel Joaquim Raspall (1937-1877), que va treballar com a arquitecte públic i privat en nombroses poblacions de la comarca del Vallès Oriental.

Visita museu + Ruta Raspall
Grup màxim 25 persones: 125 €
Oferta grup 50 persones: 140 €
Durada de la visita de 2 h

Només Ruta Raspall
Ruta Raspall completa (grup 25 persones): 100€ – durada de 2 hores
Ruta Raspall pel centre del poble (grup 25 persones): 60€ – durada d’1 hora

10 % descompte Amics del Museu

VISITES FAMILIARS

Jocs de pistes
Coneixeu la col.lecció de Tomàs Balvey i Bas? i la farmàcia Balvey? una de les farmàcies rurals més antigues i ben conservades a casa nostra!! Vine amb família al museu i busca les pistes per descobrir les col.leccions que es conserven al MATBC i de pas, coneix de més a prop, la història d’una nissaga farmacèutica de més de 300 anys. Al museu, hi tenim històries i sorpreses per a tots!

VISITA LLIURE

Entrada general: 2 €
Entrada reduïda: 1 €
Grups de 15 persones: 1 €
Amics del Museu: entrada gratuïta

VISITA GUIADA

Durada 1 h
Grup màxim 25 persones: 65 €
Grup màxim 50 persones: 90 €
La visita acabarà amb un tast de tisana d’herbes del Jardí del Museu.
10 % descompte Amics del Museu

VISITES ESCOLARS

El patrimoni cultural i natural ofereix un ampli ventall de possibilitats formatives per a les escoles, que complementen el treball a les aules. Els testimonis materials i naturals esdevenen, així, un recurs molt útil, que permet introduir nous coneixements, experimentar uns determinats procediments i educar vers unes actituds de curiositat, respecte i estima envers el patrimoni.

“La nostra voluntat és fomentar l’interès, des de petits, per l’art, la història i el patrimoni cultural i natural…”

El nostre desig és que el Museu i el patrimoni local siguin una eina i un recurs d’aprenentatge en tots els nivells educatius. Per això us oferim un seguit de propostes i activitats escolars: des d’itineraris de descoberta de l’entorn i el patrimoni fins a visites i tallers al Museu i a les exposicions.

Troba tota la informació de les diferents propostes educatives AQUÍ!

Altres activitats