esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

VIII edició del Premi d’Honor Tomàs Balvey

Diumenge 1 de desembre.
A les 12h, a la sala de les columnes de l’Ajuntament de Cardedeu.

 

VII edició dels premis que tenen per objectiu donar a conèixer les aportacions d’homes i dones que, de maneres molt diverses, han contribuït i contribueixen en la preservació i divulgació del patrimoni, aconseguint que el Museu de Cardedeu sigui un referent com a museu de benestar i salut.
Amb l’objectiu de reconèixer la tasca desenvolupada per totes les persones que han dedicat i dediquen el seu esforç a la difusió i preservació del nostre patrimoni cultural, la Comissió Assessora del Museu Arxiu Tomàs Balvey i Casal Dr. Daurella de Cardedeu ha volgut instituir, des de l’any 2012, el Premi d’Honor Tomàs Balvey.
Enguany se celebra la setena edició del premi que serà lliurat en un acte públic convocat per aquest diumenge 1 de desembre. L’acte, que començarà a les 12h, se celebrarà a la Sala de les columnes de l’Ajuntament de Cardedeu.
Amb aquest guardó es vol donar a conèixer les aportacions d’homes i dones que, de maneres molt diverses i desinteressades, contribueixen en la difusió i preservació del patrimoni de Cardedeu, aconseguint d’aquesta manera apropar-lo a la societat.
El Premi està dotat amb una reproducció d’un pot de la farmàcia Balvey, fet per la ceramista cardedeuenca Rosa Maria Viader Pintu i enguany serà entregat a Carme Clusellas Pagès per la seva professionalitat i perseverança ha demostrat la seva estima pel patrimoni cultural de Cardedeu, recuperant, conservant i posant-lo en valor dins i fora del nostre municipi.

Did you like this? Share it!

0 comments on “VIII edició del Premi d’Honor Tomàs Balvey

Comments are closed.