esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Un any més, renovem el distintiu Biosphere

El MATBC renovem, un any més, l’acreditació del distintiu del Compromís per la sostenibilitat Biosphere en el marc de les Jornades de Turisme Vallès 2021, enguany celebrada en format virtual.

 

Distintiu Biosphere a Cardedeu

A Cardedeu, a més del museu,  han renovat aquest distintiu els espais de: Restaurant l’Antic Casino, La Guingueta del Pompeu Fabra, el restaurant Esbiosfera, Ca l’Espavil i l’Esquirol Natura i Lleure.
En aquestes Jornades també s’han lliurat els diplomes de la xarxa de Punts d’Informació Turística a les empreses participants en els projectes i on hi participa la Biblioteca Marc de Vilalba i la Llibreria Espai 31 de Cardedeu.
El lliurament d’enguany ha tingut un ambaixador de fama internacional: Tortell Poltrona que, a través d’un divertit vídeo, ha lliurat personalment els distintius a una representació del sector a diferents indrets de la comarca. A Cardedeu va visitar a en Pau i la Sònia de l’espai 31.

Una celebració virtual

Podeu veure l’acte al Canal de Youtube de TurismeVallès on les 62 empreses distingides amb el segell Biosphere2020 o Punts d’Informació Turística, han pogut recollir virtualment el distintiu.
En la trobada, que ha comptat amb el conseller de Turisme del Consell Comarcal, Àlex Valiente i la Diputada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Turisme de la Diputació de Barcelona, Eva Menor, s’ha presentat el Pla d’Acció 2021 de TurismeVallès i Productes de la Terra on destaca, pel que fa al sector agroalimentari, la formació i assessorament, les fires o els menjadors escolars i el treball per a la creació de la marca de qualitat Vera del Vallès, i el foment del turisme sostenible i responsable, pel que fa a Turisme, amb 27 línies de treball en creació de producte turístic, sostenibilitat i qualitat, comunicació i promoció, turisme intel·ligent, assessorament i governança.

Els distintius del Compromís per la sostenibilitat Biosphere són un certificat de sostenibilitat turística on els diferents espais es comprometen a garantir una millora entre els àmbits del medi ambient, la cultura, la societat i la economia a partir de 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Trobareu més informació AQUÍ!

Did you like this? Share it!

0 comments on “Un any més, renovem el distintiu Biosphere

Comments are closed.