esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Torna la Diada Modernista a Cardedeu!

Dissabte 1 i diumenge 2 d’octubre

Un any més, el primer cap de setmana d’octubre, Cardedeu es vesteix per acomiadar l’estiueig amb un seguit d’activitats teatralitzades al llarg del cap de setmana que ens transportaran a l’esplendor del Cardedeu de 1900 amb uns estiuejants que acaben la seva estada al poble i tanquen les seves cases d’estiueig per tornar a la seva residència habitual a Barcelona.

Us convidem a un cap de setmana ple d’activitats entorn l’estiueig i el modernisme a Cardedeu.

Enguany, el MATBC amb la Xarxa de Comerç Cardedeu hem organitzat al llarg del dissabte 1 d’octubre diferents escenes de carrer a diferents punts del municipi on de la mà dels actors i les actrius d’Artescena Social Cardedeu viatjarà a principis del segle XX.

Les activitats de dissabte conclouran amb l’entrega dels premis del Joc d’estiu de la Xarxa a la plaça de Sant Joan a les 6 de la tarda.

Diumenge 2 d’octubre el MATBC seguim amb la Ruta Raspall teatralitzada, un itinerari guiat per les cases d’estiueig del municipi amb escenes a càrrec de l’Associació Artescena Social.

Activitats programades
Dissabte 1 d’octubre:

Escena de ball i festa
Al carrer d’ Emili Vendrell, a les 11,30h
Ball d’estiuejants amb acompanyament d’acordió de la mà d’Òscar Igual
Amb esmorzar a càrrec de Xarxa Comerç Cardedeu

Escena de Mestresses i senyores
Al carrer Mare de Déu del Pilar amb Dr. Klein a les 12,30h
Les minyones acompanyen a comprar a les seves senyores abans de tornar a ciutat.

Vivim la plaça!, al llarg de tot el matí a la Plaça de Sant Joan

Els estiuejants entreguen els premis del joc d’estiu de la Xarxa!
A la Plaça de Sant Joan, a les 18h
Jocs florals i entrega de premis del Joc d’estiu de la Xarxa de la mà del senyor Conde acompanyat d’estiuejants.
Amb xocolatada popular a càrrec de la Xarxa Comerç Cardedeu

Diumenge 2 d’octubre:

Ruta Raspall teatralitzada
Sortida del museu a les 10.30h
Cal reserva prèvia trucant al museu (938713070)
Preu: 7€ general \ 5€ reduïda
PLACES EXHAURIDES!

Un itinerari guiat per les cases d’estiueig de Cardedeu, obra de l’arquitecte modernista Manel Joaquim Raspall amb petites escenificacions teatralitzades al llarg del recorregut on podrem conèixer com eren els últims dies d’estiueig de les famílies barcelonines de fa prop de 100 anys.
De la mà d’Artescena Social.

— 

La Diada Modernista és organitzada pel Museu Arxiu Tomàs Balvey de l’Ajuntament de Cardedeu i l’Associació Artescena Social. Conta amb la col·laboració de la Xarxa Comerç Cardedeu, la Fundació Viader, els propietaris de les cases modernistes del municipi, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona i Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Artescena Social, té com a objectiu la dinamització comunitària a través de les arts escèniques per fomentar la cohesió social i promoure les relacions d’intercanvi generacional. L’associació parteix per les seves intervencions dels fonaments del teatre i de l’educació social i ha intervingut en àmbits molt variats, promovent processos socials i artístics. Desenvolupa els seus projectes amb col·lectius en risc d’exclusió social, de nouvinguts, gent gran, joventut i dones.

Mira-ho al vídeo!

 

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “Torna la Diada Modernista a Cardedeu!

Comments are closed.