esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Torna el Montseny Circuit d’Art

3ª edició del Montseny Circuit d’Art
1 i 2 d’octubre

El proper cap de setmana de l’1 al 2 d’octubre es durà a terme la 3a edició del Montseny Circuit d’Art on 6 centres d’art de l’entorn del Baix Montseny s’uneixen per crear un circuits artístic de caràcter trimestral i promoure així l’art que es fa al territori donant visibilitat als artistes locals.

Al Montseny Circuit d’Art hi participen la Rectoria Vella (Sant Celoni), el Centre d’Art Contemporani Nidart (Santa Maria de Palautordera), l’Espai Ruscalleda Art (Llinars del Vallès), l’Espai d’Art de Llinars (Llinars del Vallès), el Centre d’Art La Rectoria (Sant Pere de Vilamajor) i el Museu Arxiu Tomàs Balvey (Cardedeu) i en aquesta edició s’hi ha sumat el festival d’art i música contemporània Viuart (Gualba) que mostren exposicions temporals de diferents disciplines, visites guiades i altres activitats com dansa, concerts o passejades.

Podeu descarregar-vos el programa AQUÍ I viure l’art contemporani a la comarca! o passa’l a buscar pel museu.

Am aquesta proposta es vol fer de l’art un atractiu més del Montseny i complementar així l’oferta turística existents, basada fonamentalment en la natura, el senderisme o la gastronomia. I és per això que els centres d’art col·laboren també amb restaurants i allotjaments de la zona per fer més completa l’experiència del visitant.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Torna el Montseny Circuit d’Art

Comments are closed.