esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

T’animes a participar del Joc de les Viles Florides?

Viles Florides ens fa una proposta imaginativa d’aire fresc! per passar millor les estones d’aquests dies que ens estem a casa.
Seguiu-los a xarxes i cada dia a partir de les 15 hores, us trobareu una nova pregunta on podreu demostrar tot el que sabeu de Viles Florides!
Juga amb el hastag #TrivialVilesFlorides

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través de la planta amb flor, arbrat i espais verds.
Cardedeu ja fa molt temps que participa amb aquesta iniciativa per mostrar i posar en valor la riquesa natural del nostre territori, animant-nos a participar amb projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics, tant en l’àmbit públic com als nostres balcons o jardins.
A Cardedeu, entre tothom hem aconseguit poder gaudir de magnífics espais verds i us animem a continuar treballant per conservar, incrementar i millorar aquest patrimoni. Actualment la nostra vila ja compta amb el reconeixement de les 4 Flors d’honor!

Did you like this? Share it!

0 comments on “T’animes a participar del Joc de les Viles Florides?

Comments are closed.