esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Salvador Coll recull la vida de Pepe Castells

L’historiador local Salvador Coll, juntament amb la família Castells, dona al museu una publicació on recull, a partir de documents, escrits i imatge la vida de Pepe Castells i Pubill.
Un recorregut per la vida professional i artística d’en Pepe Castells, des dels seus inicis com a nen aficionat al dibuix a la seva edat adulta al capdavant del taller de pintura decorativa familiar.

Pepe Castells (1918-1993)

La publicació és un recull d’escrits de diversos autors sobre Pepe Castells així com documents i fotografies familiars i del taller de pintura decorativa que fan un repàs de la seva vida.
També s’hi pot veure la tasca de recuperació del patrimoni i de la història de Cardedeu que desenvolupà Pepe Castells, tant com a director del Museu Arxiu Tomàs Balvey i Casal Dr. Daurella com amb els dibuixos de diferents elements patrimonials de la vila, alguns avui desapareguts.
Salvador Coll ha realitzat altes reculls de diferents famílies de Cardedeu.

Totes aquelles persones que estiguin interessades en consultar la publicació, poden fer-ho en horari de consulta d’arxiu amb previa reserva trucant al 938713070 o per correu electrònic a museu@cardedeu.cat

Did you like this? Share it!

0 comments on “Salvador Coll recull la vida de Pepe Castells

Comments are closed.