esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Resonart, pintura i veu

Taller d’expressió

Aquest divendres 24 de febrer a les 7 de la tarda el taller de creació i expressió “Resonart. Pintura i veu” amb l’artista Núria Duran i l’actriu i creadora d’arts escèniques Paulina Tovo.
En el marc de l’exposició “Pobles nòmades” de l’artista Núria Duran que es pot veure a la planta baixa del MATBC.

Resonart, pintura i veu
Es tracta d’un taller d’expressió que té com a objectiu establir un diàleg entre la pintura i la veu, a través del joc i l’expressió espontània.
Un taller on experimentem pintar la veu i cantar la cosa pintada per a descobrir dimensions noves de la nostra creativitat.
L’activitat és gratuïta però cal reserva prèvia trucant al museu (938713070)
Per a totes les edats.

Núria Duran. Pobles nòmades
Una mostra de l’obra més recent de l’artista on explora el paisatge a partir del seu propi cos, tant físic com emocional donant forma unes instal·lacions on la tridimensionalitat de la pintura pren protagonisme.
Les obres es converteixen en éssers i cossos que omplen les sales del museu convertint-se en el que Núria Duran anomena pobles nòmades construïts amb través de capes de teixit i colors que ens conviden a reflexionar entre el cos-paisatge, entre allò intern i allò extern.
L’exposició s’acompanya d’una projecció amb tres accions performatives on trasllada part del seu taller per convertir la sala del museu en un laboratori de creació.
La mostra forma part del cicle Cardedeu amb l’art Vigent i es podrà visitar fins al 21 de maig de 2023.

Cardedeu amb l’Art Vigent
Des dels seus orígens, Cardedeu amb l’Art Vigent és un programa pensat per afavorir l’exposició d’art contemporani al museu, i consolidar-se com a referent en l’àmbit comarcal, però també, i molt especialment, per utilitzar-lo com a recurs pedagògic, per a grans i petits, amb la intenció d’afavorir l’aprenentatge dels llenguatges creatius actuals i la comunicació plàstica entre públic i artista.

Núria Duran
Llicenciada en Belles Arts per la UB, ha exposat principalment a Galeries i Centres d’Art d’Espanya, Portugal, Alemanya, Suïssa i Estats Units. Paral.lelament al seu treball artístic durant 10 anys ha realitzat tallers experimentals de procés creatiu a partir del gravat.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Resonart, pintura i veu

Comments are closed.