esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Renovem el Biosphere!

Un any més el Museu Arxiu Tomàs Balvey i el restaurant l’Antic Casino reediten l’acreditació del distintiu del Compromís per la sostenibilitat Biosphere en el marc de les Jornades de Turisme Vallès 2020.
Enguany han rebut per primera vegada el distintiu els espais de: La Guingueta del Pompeu Fabra, el restaurant Esbiosfera, Ca l’Espavil i l’Esquirol Natura i Lleure.
En aquestes jornades també s’han lliurat els diplomes de la xarxa de Punts d’Informació Turística a les empreses participants en els projectes i on hi participa la Biblioteca Marc de Vilalba i la Llibreria Espai 31 de Cardedeu .

La celebració de la Jornada TurismeVallès d’enguany s’ha celebrat al Celler de Can Roda a Santa Maria de Martorelles i va ser amenitzada per la companyia de teatre Milnotes.
La Jornada TurismeVallès és una trobada anual que té com objectiu oferir un espai de coneixement i d’intercanvi d’experiències entre els agents públics i privats del sector turístic del Vallès Oriental.
Al llarg de la sessió es van presentar diferents experiències del sector turístic a més de fer entrega dels distintius Biosphere i dels diplomes de punt d’Informació Turística als participants a l’acte

Els distintius del Compromís per la sostenibilitat Biosphere un certificat de sostenibilitat turística on els diferents espais es comprometen a garantir una millora entre els àmbits del medi ambient, la cultura, la societat i la economia a partir de 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “Renovem el Biosphere!

Comments are closed.