esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

I Jornades Memòria i Democràcia

I Jornades “Cardedeu i la Memòria Democràtica”.
Escola i República. El record d’un somni perdut.

Coincidint amb l’aniversari de la proclamació de la II República, el 14 d’abril de 1931, a Cardedeu encetem unes jornades anuals dedicades a la recuperació de la memòria del nostre municipi durant II República, la Guerra Civil espanyola i els primers anys de la dictadura franquista. Les jornades tindran lloc del 12 al 14 d’abril, principalment, amb actes durant tota la setmana.

Aquestes primeres jornades dedicades a l’educació, Escola i República. El record d’un somni perdut, comptaran amb activitats diverses com xerrades, itineraris guiats, teatre i espais dedicats a l’escola durant la II República al Museu, al vestíbul del Teatre Auditori Cardedeu o a la Biblioteca. També s’han programat activitats educatives amb els instituts del municipi al llarg de tota la setmana.

Amb Cardedeu i la Memòria Democràtica es vol seguir treballant per la recuperació de la memòria democràtica a Cardedeu amb accions de divulgació entorn el període de la II República, la Guerra Civil espanyola i els primers anys del franquisme, amb una clara intenció de continuar amb noves edicions futures.

Una proposta de la regidoria de Cultura de Cardedeu que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, la Biblioteca Marc de Vilalba i el Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu i el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Podeu descarregar-vos el programa de les Jornades AQUÍ!
Descarrega’t el cartell AQUÍ! 

Did you like this? Share it!

0 comments on “I Jornades Memòria i Democràcia

Comments are closed.