esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

PassMuseum, la clau per gaudir cinc experiències d’art i gastronomia a la comarca

PassMuseum, un passaport per visitar els museus del Vallès Oriental, que ens obre les portes a noves aventures. Una peça única, atractiva, assequible, interactiva, lúdica i educativa que estimularà els vostres sentits.

Dilluns dia 3 de desembre, al Museu Abelló de Mollet del Vallès, s’ha presentat el PassMuseum, un passaport que t’obrirà les portes del món de la cultura a través de cinc museus; un àlbum amb el qual es podrà col·leccionar les obres d’art més destacades i, sobretot, una eina que permetrà gaudir de cinc experiències d’art i gastronomia per només 25 € cada una i obtenir un regal especial.

Aprofitant l’Any del Turisme Cultural, declarat per l’Agència Catalana de Turisme, alguns dels museus de la comarca han estat treballant en una proposta conjunta d’experiències, que engresqui a grans i a petits a descobrir el patrimoni cultural que atresora el Vallès Oriental. El PassMuseum combina visites guiades al Museu Thermalia de Caldes de Montbui; al Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu, al Museu de Granollers, al Museu Abelló de Mollet del Vallès i al Museu de Montmeló; amb degustacions gastronòmiques i activitats de descoberta de l’entorn. L’objectiu del PassMuseum és apropar als visitants tota la riquesa cultural i patrimonial del territori.

Did you like this? Share it!

0 comments on “PassMuseum, la clau per gaudir cinc experiències d’art i gastronomia a la comarca

Comments are closed.