esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Noves xerrades-taller al Museu

Al llarg del mes de març es duran a terme al museu diferents xerrades i tallers entorn la salut i el benestar així com la transmissió del coneixement dels usos i aplicacions de les plantes remeieres.

Les diferents activitats programades són:

* Trementinaires, dones sàvies: El dissabte 9 de març a les 21h i coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, Cristina Martí ens explicarà qui eren i fins on arribava el seu coneixement entorn les plantes remeieres les dones de la Vall de la Vansa que van saber fer de tot aquest coneixement el seu ofici i única font de la medicina de molta gent.

L’activitat és gratuïta.

*Olis essencials, la farmaciola bàsica:  Dijous 21 de març a les 18.45h. Us proposem un taller per a conèixer els usos dels olis essencials amb receptes bàsiques per aprendre a prepaprar diferents remeies pel mal de cap, els refredats, etc.

* Cuina amb olis essencials: Dijous 28 de març a les 18.45h farem un taller pràctic on parlarem de les propietats dels olis a la cuina i elaborarem i degustarem diferents plats cuinats amb olis essencials.

Un taller totalment pràctic on elaborarem i degustarem:

  • Hunmus cítric amb oli de llimona, sobre xips de cigrons, i oli d’orenga.
  • Crema de xocolata vegana amb oli de taronja.
  • Golden late amb oli de llimona.
  • I un  postre al iogur, amb poma amb llimona i canyella

Ambdos tallers aniran a càrrec de: Cari Oliva, formadora en R.Q, Khronos, Tallerista, especialista en temes Energètics. Assessora en Aromateràpia i fundadora i Presidenta de l’Associació per la Formació en Aromater`pia Holística. AFAH; Gavina Ibern, eco-Xef especialitzada en cuina  amb olis essencials, sense gluten ni lactosa. Amb 8 llibres publicats sobre cuina vegetariana.  Assessora nutricional Holística. Membre activa de l’AFAH; Marta Domínguez, instructora de Txi-kung i de Tai-txi, mestra de Reiki, R.Q. Sanació Zen, Auriculoterapeuta i Assessora d’Aromateràpia. Membre activa de l’AFAH.

5 euros per sessió. Amb reserva prèvia

 

 

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “Noves xerrades-taller al Museu

Comments are closed.