esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Notícies

La Fundació Marc Viader obre les seves portes per la Fira de Nadal

Els propers dies 13, 14 i 15 de desembre, coincidint amb la Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu, la Fundació Marc Viader obre les portes a l’espai “Marc Viader i Bas”, dedicat a l’industrial lleter de Cardedeu, amb una exposició que ens permet coneixer de més a prop la figura de Marc Viader i Bas en tant que comerciant, ramader i industrial alhora que l’exposició permet fer un viatge als origens del Cacaolat, el popular batut de llet i cacau, creat per la família Viader als anys 30 del segle XX, el primer del seu gènere al món.

Activitats al museu per la fira de Nadal

Visita el Museu per la Fira de Nadal. L’entrada és gratuïta!

Un any mes, el museu es suma a les activitats programades per la Fira de Nadal i el Torró Artesà de Cardedeu amb un taller familiar i una visita teatralitzada a la nova museografia “Cardedeu. Mirant passat, teixint futur” i la farmàcia Balvey. […]

Inauguració: Cardedeu. Mirant passat, teixint futur.

El proper dissabte 30 de novembre a les 18h al MATBC s’inaugurarà un espai d’interpretació que vol donar a conèixer el territori i la història de Cardedeu, a partir del seu patrimoni cultural i natural.
L’acte inaugural anirà a càrrec de l’alcalde de Cardedeu, Enric Olivé i Manté i el regidor de Desenvolupament Local, Ramon Arribas i Quintana.
A més, el diumenge 1 de desembre hi haurà portes obertes al llarg de tot el matí.

VIII edició del Premi d’Honor Tomàs Balvey

Diumenge 1 de desembre. A les 12h, a la sala de les columnes de l’Ajuntament de Cardedeu.   VII edició dels premis que tenen per objectiu donar a conèixer les aportacions d’homes i dones que, de maneres molt diverses, han contribuït i contribueixen en la preservació i divulgació del patrimoni, aconseguint que el Museu de Cardedeu sigui un referent com […]

Setmana de la Ciència 2019

Com cada any, el Museu Arxiu Tomàs Balvey organitza diferents activitats de difusió científica dins el marc de la Setmana de la Ciència que enguany celebra la 24a edició. Al llarg de dues setmanes es duran a terme activitats de divulgació científica per a instituts així com xerrades i activitats familiars al llarg del cap de setmana.

Núria Provinciale a la capella de Sant Corneli

Una exposició que mostra els últim treballs de la pintora Núria Provinciale,fets el 2019, i que ha anomenat “Limitant l’abstracte” realitzat amb acrilic sobre tela i altres treballs anteriors, com “El Llibre de les Dones” i “Quan predomina el negre” dibuixos al carbonet.

Col.loquem les caixes niu | Activitat posposada

Us informem que l’activitat “Col.loquem les caixes niu” programada per aquest dissabte 16 de novembre amb Nat Mogent, queda prosposada pel febre del 2020.
Tan bon punt tinguem la nova data, ho penjarem al web.

Per tots Sants, visita el cementiri de Cardedeu

El cementiri municipal | 1919-1921 Manel Joaquim Raspall Visita guiada el proper 10 de novembre a les 10.30h sortida del museu. Cal reserva prèvia Preu 5€   El Cementiri Municipal de Cardedeu (1919-1921), obra de l’arquitecte Manel Joaquim Raspall, és una mostra d’arquitectura funerària noucentista i un dels més significatius a Catalunya. Davant l’entrada hi trobem el panteó de la […]