esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Amics del Museu

El Museu Arxiu Tomàs Balvey i Casal Dr. Daurella és, i vol continuar essent, un espai de participació en l’àmbit de Cardedeu. Ser-ne amic és donar suport a la tasca que es duen a terme, participar i col.laborar en qualsevol de les seves modalitats per fer-ne un museu de tots.

Els grup d’Amics i Amigues del Museu de Cardedeu està format per persones sensibles a l’art, a la cultura i amb ganes de participar amb el museu. A més, gaudeix d’una sèrie d’avantatges i descomptes en les activitats organitzades pel museu, al TAC o altres museu de la comarca, així com la possibilitat de participar en sortides i visites culturals organitzades exclusivament per a vosaltres.

Fes-te Amic i Amiga del Museu Arxiu i gaudeix dels seus avantatges i de la possibilitat de participar en la cultura, en la difusió i en la projecció del patrimoni i la història de Cardedeu.

Si vols fer-te amic o amiga del museu i conèixer les diferents modalitats, descarrega’t i omple la butlleta que trobaràs més avall i porta-la al museu o posa’t en contacte amb nosaltres!

Vull que us poseu en contacte amb mi per ser AMIC de la cultura a Cardedeu.


    He llegit i accepto la Política de Privacitat.