esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

L’Esbarjo. 91 anys d’història

Una exposició que vol ser un recorregut pels 91 anys d’història del local parroquial de l’Esbarjo.

Des del seu origen com espai d’adoctrinament en la fe catòlica, a escola laica durant la república, temple i, a partir dels anys 50 del segle XX espai, d’esbarjo per a la ciutadania acollint assajos i obres dels grups de teatre amateur locals, cinema infantil i familiar, cinefòrum, i activitats de tot tipus fins a convertir-se en cinema municipal amb programació regular i de cinema d’autor i en versió subtitulada.

Un homenatge a aquesta sala, amb un origen desconegut per les noves generacions, i on tots i totes les cardedeuenques i veïns de poblacions properes hi ha passat bons moments al llarg dels anys.

Una exposició feta amb la col·laboració de vilatans i vilatanes que ens han explicat les seves vivències i records entorn l’Esbarjo, l’espai de culte, les activitats que s’hi organitzaven i sobretot els grups de teatre amateur i les projeccions cinematogràfiques que hi han vist al llarg dels anys.

A més, volem que aquesta sigui també una mostra que ens ajudi a recopilar més informació i imatges entron l’Esbarjo i les diferents activitats que s’hi han dut a terme al llarg d’aquests 91 anys.

Inauguració divendres 10 de maig a les 19 h
Del 10 de maig al 24 de novembre de 2024

Obert de dimecres a dissabte de 10 a 14 i de 16 a 19 h
Diumenges de 10 a 14 h
Dilluns i dimarts, tancat

Did you like this? Share it!

0 comments on “L’Esbarjo. 91 anys d’història

Comments are closed.