esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Jornades Europees del Patrimoni a Cardedeu

Un passeig per Cardedeu

Un any mes el MATBC es suma a les activitats programades per les Jornades Europees del Patrimoni.
Enguany s’ha programat l’activitat “Un passeig per Cardedeu” el diumenge 9 d’octubre a les 10.30h.
L’activitat és gratuïta amb reserva prèvia.

A més, al llarg del cap de setmana l’entrada al museu serà gratuïta.
“Un passeig per Cardedeu” és un itinerari pel centre de Cardedeu on a partir de l’observació del patrimoni s’anirà descobrint la història del municipi, a partir dels seus carrers, places i la seva gent. Una manera amena de conèixer la història tot passejant i posar en valor el patrimoni arquitectònic que es conserva avui a Cardedeu i reflexionar sobre la importància de la seva conservació.

A més, al llarg del cap de setmana l’entrada al museu serà gratuïta i s’oferiran dues visites guiades per les seves sales, el dissabte a les 18h i diumenge a les 12h. No cal reserva prèvia per aquesta visita.   

——

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L’edició 2022, es celebrarà els dies 7, 8, 9 d’octubre. Museus, palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics, i altres espais patrimonials, obren les seves portes perquè els ciutadans puguin conèixer de primera mà el patrimoni.

Enguany, les Jornades Europees de Patrimoni se celebren sota el lema ‘Patrimoni i sostenibilitat’, proposat pel Consell d’Europa. Amb aquest tòpic, conviden a reflexionar sobre la protecció del nostre patrimoni (material, immaterial i natural) i a explorar l’ús dels recursos en relació amb la seva preservació, en un context marcat pel canvi climàtic. Ens convida a explorar el paper del patrimoni cultural en un futur sostenible.

Més informació de les JEP a: https://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2022

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “Jornades Europees del Patrimoni a Cardedeu

Comments are closed.