esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Fes la teva escultura! | Taller de creació

Per aquests dies que ens ha tocat quedar-nos a casa, us proposem fer d’artistes en família!

Si heu vingut a veure l’exposició d’en Pep Borràs haureu vist que en Pep treballa a partir de materials de tot tipus que troba passejant pels carrers, per les platges o que compra en mercats i encants. I és amb aquests materials, amb l’object troube, que construeix les diferents escultures, sempre a partir d’un tema que va repetint fins que creu que ja l’ha treballat prou.

És per això que us proposem fer d’artista i construir la vostra escultura. Ho podeu fer sols o en família! Només cal que remeneu per casa i busqueu materials i objectes de tot tipus, penseu un tema… i deixeu fluir la vostra imaginació! Aquí us en deixem algun exemple de materials que l’equip del museu ha trobat per les seves cases:*

Us animem a compartir-ho a xarxes amb el hastag #pepborrasacasa o que ens les envieu a museu@cardedeu.cat i en farem una galeria d’imatges per compartir al web. Segur que us surten unes escultures fantàstiques!!

Us deixem una galeria d’imatges de l’exposició perquè pugueu agafar idees!

Si ens seguiu a xarxes, al llarg d’aquesta setmana hem estat penjant cada dia una sèrie amb una breu explicació que us pot ajudar a conèixer una mica millor l’obra de Pep Borràs.

Enllaç a l’Instagram del Museu
Enllaç al Facebook del Museu

 

*Si teniu nens i nenes a casa i van a escola a Cardedeu, han visitat l’exposició i segur que se’ls hi acudeixen grans idees per a fer les escultures.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Fes la teva escultura! | Taller de creació

Comments are closed.