esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|
Pep Borràs | Cardedeu amb l’Art Vigent

Expo > Cardedeu amb l'Art Vigent Projectes d'Art

Pep Borràs | Cardedeu amb l’Art Vigent

Pep Borràs
Dins el Cicle Cardedeu amb l’Art Vigent
Inauguració el divendres 11 d’octubre de 2019
A la planta Baixa del MATBC

El MATBC presenta per aquest 2019-2020 l’artista Pep Borràs, dins el cicle Cardedeu amb l’Art Vigent.

L’exposició, que es podrà veure visitar fins el març de 2020 farà un repàs per la trajectòria artística de Pep Borràs (Rubí 1957) a través de les seves escultures fetes a partir de l’ojet trouvé com la sèrie de les Menines, les Dones Africanes o els Ocells.

Un treball fet a partir de l’assemblatge on objectes de tot tipus i materials troben una segona vida convertits en escultures.

Pep Borràs treballa amb material de rebuig, l’assemblatge i el collage són les tècniques amb les que l’artista treballa les fustes, els ferros o els diversos materials que acumula i classifica al seu taller.

Els artistes ens belluguem per obsessions; l’objecte, en el meu cas, sempre ha estat la meva obsessió. Influït pels dadaistes, els surrealistes i el concepe de l’objecte trouvé no puc evitar, quan passejo, mirar el meu entrorn i agafar tot allò que veig si crec que li puc donar una utilitat…

Pep Borràs va estudiar a l’escola Massana de Barcelona i ha exposat a arreu de Catalunya així com a la resta d’Espanya o França entre d’altes.

Des del Curs 1987-88 fins a l’actualitat treballa com a professor a l’Escola de Belles Arts de Rubí i ha participat en diversos projectes per a la decoració de l’espai públic a la seva citat natal així com disseny d’aparadors comercials, cartells,  escenografies, tallers de reciclatge per a infants i bestiari popular.

Cardedeu amb l’art vigent, des dels seus orígens, és un programa pensat per afavorir l’exposició d’art contemporani, i consolidar-se com a referent en l’àmbit comarcal, però també, i molt especialment, per utilitzar-lo com a recurs pedagògic, per a grans i petits, amb la intenció d’afavorir l’aprenentatge dels llenguatges creatius actuals i la comunicació plàstica entre públic i artista.

Més informació a:
www.pepborras.com

Tornar enrere