esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|
Cardedeu desaparegut

Expo > En curs

Cardedeu desaparegut

Fins el 8 de desembre de 2020
Un viatge pels carrers i la història de Cardedeu a partir d’imatges antigues del municipi i el seu entorn

Cardedeu desaparegut és una exposició fruit del llibre amb el mateix nom on es mostra, a partir de la fotografia, els canvis urbanístics, econòmics, socials i culturals que tingueren lloc a Cardedeu des de 1884 a 1971.

Una exposició per a viatjar pels carrers i la història de Cardedeu a partir d’imatges antigues del municipi i el seu entorn

L’exposició “Cardedeu desaparegut” ha estat produïda pel Museu Arxiu Tomàs Balvey de l’Ajuntament de Cardedeu i comissariada per Ricard Ginjaume Clusellas, historiador local i autor del llibre, i ha comptat amb la col.laboració de l’editorial EFADOS.

L’exposició s’estructura en tres eixos:

  • La vila de Cardedeu, amb imatges que ens mostren el centre de la vila i la seva gent, des de vilatans a estiuejants.
  • Tres carreteres i una estació, amb el creixement urbanístic de finals del segle XIX fins a prinicpis del segle XX, passant per l’arribada del tren, a la carretera i els nous eixos cap al nord i cap al sud del municipi.
  • Els verals de Cardedeu, que ens mostren els entorns rurals del municipi, amb camps de conreu i cases de pagès.

L’exposició ha estat comissariada per Ricard Ginjaume Clusellas, autor del llibre, i ha comptat amb la col·laboració de l’editorial EFADOS.

Juga als jocs de pistes de l’exposició!

I per qui vulgui passar una estona divertida mentre visita l’exposició, amb en Ricard Ginajume, comissari de la mostra, hem preparat dos jocs de pistes per a descobrir la història del municipi i de la seva gent.

Per jugar-hi només cal entrar al web de Kahoot! i introduir els codis o pin games:

  • Juguem en família: 08432310
  • Per a totes les edats: 07789563
Tornar enrere