esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Conveni de col.laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Lluïsa Oller

L’Ajuntament de Cardedeu signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Lluïsa Oller per a que les usuàries del Servei de Teràpia Ocupacional puguin la realitzar activitats d’ajustament personal al jardí de plantes remeieres del Museu Arxiu Tomàs Balvey – Casal de Cultura Dr. Daurella (MATBC).

La regidora de Capacitats Diverses de l’Ajuntament de Cardedeu, Noèlia Cortés Rueda i el Gerent de la Fundació Lluïsa Oller, Carlos Sopeña Movellán, van signar el conveni el passat 3 de maig, en el marc del jardí del museu, l’espai on es desenvoluparan les pràctiques de l’Aula Ocupacional de Teràpia de la Fundació. També hi van ser presents la directora del STO, Lourdes Romero i algunes usuàries del servei.

Aquest conveni té com a objectiu col·laborar en l’aprenentatge i integració de les persones amb capacitats diverses que acull la Fundació Lluïsa Oller, realitzant les pràctiques de l’aula ocupacional al jardí de plantes remeieres del Museu Arxiu Tomàs Balvey.

A més l’alumnat de l’Aula podrà participar de les activitats educatives i de divulgació entorn les plantes ramelleres i aromàtiques que s’organitzen des del museu explicant i mostrant les diferents tasques que duen a terme al jardí.

El jardí del MATBC es presenta com una sala més del museu, a l’aire lliure, dedicada al benestar i la salut, en diàleg amb la farmàcia rural de la Nissaga Balvey que es conserva a la segona planta del museu amb mobiliari de 1780 i pots de ceràmica de 1827.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Conveni de col.laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Lluïsa Oller

Comments are closed.