esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Empara Rosselló al MATBC

Us presentem la gravació del projecte d’Empara Rosselló que s’ha dut a terme al museu i on hi han participat voluntaris i voluntàries del municipi.

Amb aquest projecte, Empara Rosselló ha volgut posar en valor la història del municipi agafant com escenari el jardí i les sales d’exposicions del museu, agafant un fort protagonisme la Farmàcia Balvey.

Aquestes accions, que també s’han dut a terme en altres museus del territori, s’ha comptat amb la participació de voluntaris i voluntaries del municipi que han participat de diferents sessions-taller on s’ha treballat el Sistemes de moviment i veu (SMER) impartit per Empara Rosselló entorn la creació i el desenvolupament de l’acció escènica plantejada.

El projecte culmina amb una acció al museu de la que s’ha produït la gravació que us presentem.

El mètode SMER, creat per Empara Rosselló, es concep i desenvolupa principalment com un  estat creatiu de consciència, que uneix cos i ment, que pren el cos com a laboratori d’observació, formació i recreació, com un micro-univers interconnectat en si mateix, a la vegada que connectat a l’entorn, als altres i a l’univers. Així mateix, la salut s’entén com una forma de cuidar la vida, com a forma de coneixement i vinculada a l’acte creatiu.

Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya

Did you like this? Share it!

0 comments on “Empara Rosselló al MATBC

Comments are closed.