esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

El Xip de la Memòria en llengua de signes

Fem més accessibles els vídeos del xip de la memòria

El Museu de Cardedeu amb l’ajut de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona -sota el paraigua de la Mirada Tàctil- i amb l’assessorament i producció de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) ha adaptat les càpsules “El Xip de la memòria” amb la llengua del signes en català per la comunitat sorda signant i subtitulats per la comunitat sorda oralista.

Aquests elements comunicatius estan pensat per a garantir l’accés a la cultura al col.lectiu sord signant i oralista, i es poden consultar al canal de You Tube “La Mirada Tàctil” de la Diputació de Barcelona. També es poden consultar mentre es fa la visita al museu amb captació de codi QR a l’exposició  “Tomàs Balvey col.leccionista. Col.lecció de col.leccions”

Un conjunt de 5 vídeo càpsules que sota el títol “El Xip de la memòria” i 3 entorn la nissaga Balvey i el jardí del museu ens permetran conèixer, d’una manera amena les diverses col.leccions del Museu juntament amb la farmàcia i del jardí de plantes remeieres.

Les càpsules que es poden veure són:

Aquestes vídeo càpsules han estat realitzades per l’equip del museu amb edició i muntatge de Ramon Solé.

Did you like this? Share it!

0 comments on “El Xip de la Memòria en llengua de signes

Comments are closed.