esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

El MATBC elabora un pla d’accessibilitat per aquest 2024

Focus Group Pla d'acessibilitat

En el marc de la Llei 13/2014, del 30 d’octubre, d’accessibilitat i el seu corresponent desplegament a través del Codi d’Accessibilitat de Catalunya, on indica que tots els museus del territori català hauran de disposar d’un pla d’accessibilitat, el Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu (MATBC) ha començat a treballar amb l’elaboració d’un pla d’accessibilitat per al 2024 i que es preveu poder-lo aplicar els propers anys.

Amb aquest pla, es volen posar unes bases i criteris objectius per la millora tant de l’equipament com dels recursos que s’ofereixen des del museu com les exposicions, les activitats o la pàgina web.

Focus group del Pla d'accessibilitatPer l’elaboració d’aquest pla s’ha comptat amb Andrea Granell, consultora de projectes culturals especialitzada en avaluació i accessibilitat, qui juntament amb el museu, han organitzat una primera sessió de treball amb un focus grop format per persones de diferents col·lectius del municipi i usuàries del museu, per començar a avaluar les seves necessitats i com el MATBC les pot acollir.

Per l’elaboració del pla d’accessibilitat del museu s’ha comptat amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Did you like this? Share it!

0 comments on “El MATBC elabora un pla d’accessibilitat per aquest 2024

Comments are closed.