esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Documentem la CÒVID-19

El Museu de Cardedeu, juntament amb les entitats Cardedeu per Tothom i la Xarxa de Suport Mutu de Cardedeu, proposen a la ciutadania una campanya de recollida de materials que testimoniïn la crisi del COVID-19 a Cardedeu.

Es recollirà una selecció de material de tot tipus: tant sanitari com mascaretes, guants, bates… com rètols que hem vist als comerços, restaurants, dibuixos, històries, músiques, i tot tipus de projectes i iniciatives personals i col·lectives.

Una recollida d’històries, objectes, documents i altres materials que ajudin a reflexionar, conservar i interpretar la crisi sanitària mundial del COVID’19 a la nostra vila.

Aquest material formarà part del patrimoni cultural de Cardedeu per explicar a les generacions futures questa crisi sanitària, social, econòmica i cultural del COVID’19.

Per raons sanitàries, aquesta recol.lecta no es podrà fer efectiva fins d’aquí un temps però es proposa que s’ajudi a documentar els materials que la gent conserva a casa.

COM FER-HO:
  • Descarrega’t el document adjunt on s’explica què és la documentació i quina funció té AQUÍ!
  • Triar un o més objectes que s’hagin conservat fruit de la situació sanitària actual.
  • Documentar-lo omplint el formulari que es trobaràs AQUÍ!
  • Guardar els objectes dins d’una bossa amb el nom i cognom que s’han posat a la fitxa.
  • Tant bon punt el museu pugui fer la recepció d’aquest material, s’avisarà a tothom qui ha col.laborat per fer la recollida*

 

Documentem entre totes i tots la Còvid-19!

 

*El Museu farà una selecció de les peces que es recolliran a partir de les fitxes que ens faciliteu.

 

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “Documentem la CÒVID-19

Comments are closed.