esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Dia Internacional dels Museus

Ens ajudes a preparar el Dia Internacional dels Museus?

Un any més, el MATBC ens volem sumar a les activitats programades pel Dia Internacional dels Museus 2020, el 18 de maig, amb el lema “Museus per la igualtat: diversitat i inclusió”.

És per això que et demanem que ens expliquis què és per a tu el museu de Cardedeu. Què t’hi fa sentir inclòs? Quin vincle hi tens?

Busquem testimonis que ens expliquin el sentiment d’inclusió amb el Museu, ja sigui amb històries personals, per vincles amb algun dels objectes exposats, per interès en les col·leccions o les activitats, per proximitat i territori, etc.

Només cal que ens enviïs un correu a museu@cardedeu.cat amb la teva resposta i en farem una galeria a xarxes i al web del museu.

El museu som totes i tots!

Enguany, i degut a la situació sanitària en que ens trobem, l’ICOM (Comitè Internacional dels Museus) ha proposat celebrar-ho digitalment.
El Dia Internacional dels Museus és un esdeveniment, organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM) des del 1977, que té com a objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat.

Aprofitem per comunicar-vos que la Nit dels Museu que s’havia de dur a terme la nit del 16 de Maig, es trasllada a la nit del 14 de novembre, així com altres activitats previstes per el Dia Internacional dels Museus.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Dia Internacional dels Museus

Comments are closed.