esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Dia Internacional dels Museus al MATBC

Un any més, el 18 de maig, el museu ens sumem a les activitats programades pel Dia Internacional dels Museus, aquest cop sota el lema “El futur dels museus: recuperar i reimaginar”.
El mateix dimarts 18 de maig farem jornada de portes obertes i visites guiades gratuïtes a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda.

A més, enguany es vol donar especial protagonisme i visibilitat als col·lectius que més han patit a conseqüència de la pandèmia com són els joves i la gent gran.
I és aquest context que el Museu hem volgut fer un homenatge al col·lectiu d’Amics i Amigues del Museu per a qui no hem pogut organitzar activitats pensades especialment com són les sortides de patrimoni a altres pobles i ciutats o l’assemblea general anual, etc.

És per això que hem convocat diferents trobades al llarg dels dies 18, 19 i 20 al jardí del museu per convertint-lo en un espai de trobada i participació on conversar i passar una estona agradable entre amics i amigues en l’àmbit de la cultura i el patrimoni de Cardedeu.

Us hi esperem amb moltes ganes de retrobar-nos!
I si encara no sou amics i amigues del museu, no us ho penseu més i apunteu-vos al grup! Ja som 150 amics i amigues!
Trobareu tota la informació AQUÍ!

QUÈ CELEBREM EL DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS?

El Dia Internacional dels Museus és un esdeveniment, organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM) des del 1977, que té com a objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat.

Com cada any, l’ICOM (Comitè Internacional dels Museu) tria un tema per el Dia Internacional dels Museus i amb el lema “ El futur dels museus: recuperar i reimaginar” convida a museus, professionals i comunitat a imaginar i compartir noves pràctiques de (co)creació de valor, nous models de negoci per a les institucions culturals o solucions innovadores per als reptes socials, econòmics i mediambientals del present, amb la intencionalitat d’intercedir pel potencial creatiu de la cultura com a motor de recuperació i d’innovació en l’era post còvid.

Did you like this? Share it!

0 comments on “Dia Internacional dels Museus al MATBC

Comments are closed.