esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Desaparèixer de si

ANUL·LADA LA INAUGURACIÓ
CAPELLA TANCADA FINS NOU AVÍS
santcorneliarts(2)
Del 13 de març al 3 de maig del 2020 a la Capella de Sant Corneli, Cardedeu

Ares Molins Masat
Carlos Pina i Rita batet
Guillem Rodri

Inauguració de l’exposició el divendres 13 de març a les 7 de la tarda.
Presentació al museu i tot seguit inauguració a la capella de Sant Corneli.

A partir del concepte d’aparèixer/desaparèixer, Ares Molins i Masat recorre a través del llenguatge fotogràfic a la idea de la mort, no tant com una separació definitiva, sinó com a idea de llindar entre el món visible i l’invisible i entre la presència i l’absència.
Carlos Pina, amb la col·laboració de Rita Batet, presenta la performance «Les vides dels altres», una acció que el permet imaginar la possibilitat de viure la vida d’algú altre, de desprendre’s dels atributs propis per generar un estat de contingència, un vertigen d’opcions.
Guillem Rodri, també a través de l’acció, proposa ocupar un espai, viure un temps, emetre sons i mirar, com a part d’un “diàleg del cos entre el tot i el no-res, entre tu i jo, entre jo i jo mateix”. A partir de la pregunta: Quina cara té una cadira que no pot servir per fer la seva funció? En el seu cas parteix de la idea del flux, que permet canviar cossos com de camisa, o les formes dels pensaments i de les experiències, com a exercici de llibertat.

Un projecte del MATBC, coordinat i comissariat per Mercè Alsina i Enric Maurí

Horaris: divendres tarda, dissabte matí i tarda i diumenges matí

En el marc de l’exposició, l’1 d’abril a les 7 de la tarda hi ha programada la conferència “Lliurement encadenats” del filòsof i membre d’Espai en Blanc, Santiago López Petit.
Al Museu Arxiu Tomàs Balvey.

Més informació AQUÍ!

Did you like this? Share it!

0 comments on “Desaparèixer de si

Comments are closed.