Un taller totalment pràctic on elaborarem i degustarem:
- Hunmus cítric amb oli de llimona, sobre xips de cigrons, i oli d’orenga.
- Crema de xocolata vegana amb oli de taronja.
- Golden late amb oli de llimona.
- I un postre al iogur, amb poma amb llimona i canyella
A càrrec de:
Cari Oliva, formadora en R.Q, Khronos, Tallerista, especialista en temes Energètics. Assessora en Aromateràpia i fundadora i Presidenta de l’Associació per la Formació en Aromater`pia Holística. AFAH
Gavina Ibern, eco-Xef especialitzada en cuina amb olis essencials, sense gluten ni lactosa. Amb 8 llibres publicats sobre cuina vegetariana. Assessora nutricional Holística. Membre activa de l’AFAH.
Marta Domínguez, instructora de Txi-kung i de Tai-txi, mestra de Reiki, R.Q. Sanació Zen, Auriculoterapeuta i Assessora d’Aromateràpia. Membre activa de l’AFAH
Amb reserva prèvia
5€
Cuina amb olis essencials
Xerrada – taller
Dijous 28 a les 18.45h