esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|
Cuina amb olis essencials
Un taller pràctic on parlarem de les propietats dels olis a la cuina i elaborarem i degustarem diferents plats cuinats amb olis essencials.

Un taller totalment pràctic on elaborarem i degustarem:

  • Hunmus cítric amb oli de llimona, sobre xips de cigrons, i oli d’orenga.
  • Crema de xocolata vegana amb oli de taronja.
  • Golden late amb oli de llimona.
  • I un  postre al iogur, amb poma amb llimona i canyella

A càrrec de:

Cari Oliva, formadora en R.Q, Khronos, Tallerista, especialista en temes Energètics. Assessora en Aromateràpia i fundadora i Presidenta de l’Associació per la Formació en Aromater`pia Holística. AFAH

Gavina Ibern, eco-Xef especialitzada en cuina  amb olis essencials, sense gluten ni lactosa. Amb 8 llibres publicats sobre cuina vegetariana.  Assessora nutricional Holística. Membre activa de l’AFAH.

Marta Domínguez, instructora de Txi-kung i de Tai-txi, mestra de Reiki, R.Q. Sanació Zen, Auriculoterapeuta i Assessora d’Aromateràpia. Membre activa de l’AFAH

Amb reserva prèvia
5€

Cuina amb olis essencials
Xerrada – taller
Dijous 28 a les 18.45h

març 28 @ 18:45
18:45 — 20:15 (1h 30′)

Did you like this? Share it!