esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Canvi climàtic. Futur incert de la producció agrícola

El passat 18 de novembre Robert Savé, investigador emèrit d’IRTA – Torre Marimon, ens va oferir una xerrada per conèixer com afecta el canvi climàtic en els conreus i en el nostre entorn més proper.

Podeu descarregar-vos-la AQUÍ!

Després de la cimera sobre el canvi climàtic de Glasgow #COP26 on s’ha fet encara més evident la problemàtica entorn el canvi climàtic, l’investigador emèrit d’IRTA- Torre Marimon, Robert Savé, prenenta una xerrada sobre com aquest canvi climàtic afecta i afectarà a la producció agrícola.

Robert Savé Monserrat és licenciat en Biologia i té el grau de doctor en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, des de l’any 1986 pel treball “Water relations of Quercus ilex in a Montseny evergreen forest”, desenvolupat al departament d’Ecologia d’aquesta universitat.

Ha treballat en el departament d’Ecologia de la UAB, al Servei d’Investigació Agrària del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i des de 1985 a l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).

En el marc del la Setmana de la Ciència 2021

Did you like this? Share it!

0 comments on “Canvi climàtic. Futur incert de la producció agrícola

Comments are closed.