esca
| Google translate: CA NL EN FR DE IT PT ES
|

Activitats familiars al museu

Us esperem amb la família a les activitats per a grans i petits que hem programat per als dissabtes 20 i 27 d’aquest mes d’abril.

Un any més la Sessi Sitjà i la Maria Vidal ens explicaran les històries d’en Verdet proper dissabte 20 d’abril a les 12 del migdia a la Plaça Anselm Clavé de Cardedeu. I en acabar, farem màscares del Follet per poder-nos-hi disfressar!

Pels qui no el conegueu, el Follet Verdet és l’amic del museu que fa més de 5000 anys que viu a Cardedeu… i des de fa uns anys, viu entre els objectes exposats i les plantes remeieres del jardí, on li agrada passar llargues estones i, a l’estiu, banyar-se a la bassa i fer migdiades sota l’ombra del til·ler.

Si el busqueu, estigueu atents! duu el cap ple de branques i fulles per poder-se amagar i si mai aneu al jardí del museu i veieu alguna branqueta de farigola, romaní o sàlvia que velluga… potser és ell que s’amaga.

I el dissabte 27 d’abril a les 17.30h, en el marc de l’exposició “El modernisme i les flors”, farem un tencadís per a decorar casa nostra. Una activitat familiar on els mes petits coneixeran la tècnica del trencadís tant usada per a la decoració durant el modernsisme.

 

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “Activitats familiars al museu

Comments are closed.